Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Blog

Életre szóló kézműves ezüst ékszerek
29
Ápr

Miért válassz ezüst ékszert?

Mert az ezüst ékszerek színesek,
változatosak, formabontóak,
olykor merész kiegészítők – mindemellett időtálló és tartós darabok.

Melyik gyűrű vagy Te? - Találd meg a Hozzád illőt!
13
Ápr

Mi nők sokkal összetettebbek és színesebbek vagyunk annál, minthogy egyetlen stílus címkével illessenek minket. Azonban mindannyiunknak van egy kedvenc stílusirányzata – akár időszakosan – mely jellemez Bennünket.

Ezekben a zavaros időkben – amikor a hangulatunk is sokszor ingadozik – lehet, hogy nap mint nap változik, mi tetszik épp. Összeállításunkban olyan ezüst gyűrűket választottunk, melyek garantáltan mosolyt csalnak viselőjük arcára.

Tarts velünk és találd meg a Te gyűrűd!

Letisztult, klasszikusan elegáns, merész, romantikus, természetes – melyik áll most hozzád a legközelebb?

TOP 10 tavaszi ezüst ékszer
22
Márc

Összeválogattunk 10 figyelemre méltó egyedi tervezésű ezüst ékszert kínálatunkból, mellyel garantáltan örömet csempészhetünk keserédes tavaszi mindennapjainkba.


Türkiz, borostyán, lávakő, opál
 – ezüst ékszer kollekciónk örök kedvencei!
Tavasszal és nyáron végképp belopják magukat a szívünkbe, és tudjuk is, hogy miért:
türkiz a napbarnított bőr hűséges társa, a borostyán a belevaló nők egyik kedvenc színe, a lávakő az egyszerű elegancia mintaképe, az opál a maga misztikusságával pedig sosem megy ki a divatból!

Fogadalmak, ezüst ékszerek, megújulás
13
Febr

Fogadalmak, ezüst ékszerek, megújulás

Volt újévi fogadalmad? És tartod is még?
Ha igen – fantasztikus, gratulálunk! Ha nem – akkor se ess kétségbe, egyes statisztikák szerint 10 emberből 9 hasonló cipőben jár. Persze ettől nem kell beletörődnöd a megváltoztathatatlanba, lemondanod a céljaidról, netán elnapolni őket jövő januárig, sőt! Mutatunk egy másik utat – hátha Hozzád is közelebb áll!

Hogyan tisztítsam az ezüst ékszerem?
04
Nov
Egyszerű elszíneződés esetén a sima felületeket puha, nem szöszölő ezüst tisztító kendővel érdemes áttörölni – ilyen speciális kendőt drogériában és hamarosan nálunk is lehet kapni.
Komolyabb elszíneződés esetén bízd a tisztítást ötvösre!
Hol és miből készülnek az ékszerek, ki gyártja őket?
04
Nov
Hol és miből készülnek az ékszerek, ki gyártja őket?
Ékszereink zöme Lengyelországban, Litvániában, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon készül. Az opál köves ékszerek egy része képez kivételt ez alól – ezek kivételes minőségű ázsiai műhelyekből származnak.
Egyöntetűen kis műhelyek, családi vállalkozások, több generációs cégek döntően kézi készítésű, magas minőséget képviselő ékszereiből válogatunk.
Honnan tudom a gyűrű méretem?
04
Nov
Az ékszerészek különböző skálákat használnak a gyűrűméret meghatározására; mi azt a méret rendszert használjuk, ami az ujj kerületét adja meg.
A gyűrűméretet kétféleképpen határozhatjuk meg „házilag“: