DESIGN, STÍLUS, EGYEDISÉG

Magadra ismertél? Akkor jó helyen jársz.

Itt nincs két egyforma ékszer, mindenből csak egy van – mint Belőled. Különbözőségünk adja szépségünket – ezt tartottuk szem előtt az Ékbolt ékszeráruház kínálatának összeválogatásakor is. Színek, formák, féldrága kövek sokfélesége – így biztosan megtalálod a Hozzád illőt.

VIGYÉL SZÍNT A MINDENNAPJAIDBA!

Egy jól kiválasztott ékszer a legegyszerűbb farmer-póló összeállítást is feldobja és egyedivé teszi.

Kollekciónk bővelkedik azokban az egyedi darabokban – legyen szó egy harsány türkiz fülbevalóról, egy pimasz vörös korall köves gyűrűről, vagy egy vizesen csillogó zafír medálról – melyekkel egy sima hétköznapot is ünnepnappá varázsolhatsz.

Miért ne?

ÉLETRE SZÓLÓ EGYEDI ÉKSZEREK

Kiemelten fontos számunkra, hogy aki ékszereinket viseli valóban egy egyedi alkotással és egy életre szóló élménnyel gazdagodjon.  Ne lepődj meg, ha a gyűrűdre vagy fülbevalódra pillantva megkérdezik, ez honnan van?

MERT MEGÉRDEMLED

Számos okot felsorolhatunk, hogy miért viselünk ékszert. Egy emlék, egy szimbólum, önkifejezés, pozitív energiák – egy biztos: a kedvenc darabunk mindig mosolyt csal az arcunkra és feldobja a napunkat. Jó hírünk, hogy nincs szükséged alkalomra vagy magyarázatokra. Egyszerűen megérdemled. Ha megszólít egy ékszer, vedd meg. ékszeráruházunkban.

KEDVEZŐ ÁRAK

Büszkék vagyunk arra, hogy a kézzel készített, egyedi ékszerek piacán kedvező árakat tudunk biztosítani. Köszönhető ez a műalkotás értékű ékszereket készítő kézműves manufaktúrákkal évtizedekre visszanyúló partnerségünknek, hisz így mindig a legjobb ár – érték arányú ékszereket sorakoztatjuk fel online ékszeráruházunkban.

ONLINE IS SEGÍTÜNK!

A kialakult járvány helyzet miatt személyesen ugyan nem tudunk találkozni, azonban online is állunk rendelkezésedre! Ha még nem találtad meg a megfelelő ékszert vagy segítségre van szükséged az online vásárlással kapcsolatban, fordulj hozzánk

 

vagy telefonon

+36303885800

VÁSÁRLÓINK ÍGY LÁTJÁK AZ ÉKBOLTOT

„A nálatok vásárolt darabokat mindig megdicsérik barátaim, ismerőseim amikor valamilyen eseményen viselem. Várom a személyes találkozást, addig is néhány különleges darabbal online vásárlással bővítem a gyűjteményem.”

Beatrix, Pécs

„Az ékszerekről, melyek néha igazi műalkotások, csak jót írhatok! Ízlésesen megtervezett, természetes anyagokat használnak az alkotók. Szeretem az extra modern kollekciókat, de a hagyományosakat is! Sokféle dolgot vásároltam már - a lányaimnak, a barátnőimnek, a legtöbbet magamnak.”

Marika, Tata

„Kedvenc ékszereimet az ÉKboltból vásároltam. Külön öröm számomra, hogy nem csak nekem tetszenek ezek a különleges és egyedi ékszerek, hanem az ismerőseim is megdicsérik. Sajnálom, hogy a világjárvány megakadályozza a személyes vásárlást, de szerencsénkre online ez is megoldhatóvá vált.”

Mária, Veszprém

„Először a borostyánok ragadtak magukkal sokszínűségükkel ...aztán minden találkozás terelt tovább az ezüst ékszerek, a kristályok és féldrágakövek világába...... mindig megszólít valami ha az oldalra tévedek, ami igen gyakran megtörténik! Ha döntést kell hozni, Méri és Tamás diszkrét visszafogottsággal igyekeznek megkönnyíteni a dolgom! Még soha nem csalódtam!”

Rita, Szeged

MIÉRT AZ ÉKBOLT?

Egyedi ékszerek

Minőség garancia

Segítünk a vásárlásban!

Kedvező árak

TERMÉKEINK