Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

BOROSTYÁN – AZ ÖRÖK SZERELEM

Az ÉKbolt Ékszeráruházban több évtizede foglalkozunk kézzel készített ékszerekkel és pontosan emlékszünk arra a pillanatra, amikor Lengyelországban először láttunk lenyűgöző mennyiségben borostyánt – és örökre rabul ejtette a szívünket.

Azonnal mosolyt csal az arcunkra, ez a melegséget árasztó selymesen aranyló, évmilliók alatt érlelt ásvány. Felidéz néhány kellemes emléket a múltból, imádjuk a színét, pozitívan hat az energiáinkra – csak néhány válasz arra a kérdésre, hogy miért szeretjük a borostyánt? 

ÉLETRE SZÓLÓ EGYEDI ÉKSZEREK

Mindannyian különbözőek vagyunk, mint a borostyán rajzolata, mely valódiságát igazolja.

Kiemelten fontos számunkra, hogy aki ékszereinket viseli valóban egy egyedi alkotással és egy életre szóló élménnyel gazdagodjon. Mivel az ékszeráruházunkban megvásárolható borostyán ékszerek mindegyikéből csak egy-egy darab készül, így garantáljuk, hogy „nem jön szembe” a kiválasztott kedvenc.

A TERMÉSZETESSÉG DISZKRÉT BÁJA

Borostyán ékszer kínálatunk összeállításakor arra törekedtünk, hogy egyedi formavilágú, a borostyán természetességét őrző és kiemelő ékszereket válogassunk össze. Ékszeráruházunkban számtalan kézzel készített, egyedi formavilágú és stílusú fülbevaló, medál, nyaklánc és szett várja a borostyán kedvelőket.

KEDVEZŐ ÁRAK

Büszkék vagyunk arra, hogy a kézzel készített, egyedi ékszerek piacán kedvező árakat tudunk biztosítani. Köszönhető ez a műalkotás értékű ékszereket készítő kézműves manufaktúrákkal évtizedekre visszanyúló partnerségünknek, hisz így mindig a legjobb ár – érték arányú ékszereket sorakoztatjuk fel online ékszeráruházunkban.

KIS CSALÁDI MŰHELYEK – NAGY TRADÍCIÓ

Ékszereink zöme kiváló ötvösök kis tradicionális családi műhelyeiben készül Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. Kínálatunk minden darabját személyesen választjuk ki, a több generációs, nagy hagyományú vállalkozások döntően kézi készítésű, magas minőségű ékszerei közül.

ONLINE IS SEGÍTÜNK!

A kialakult járvány helyzet miatt személyesen ugyan nem tudunk találkozni, azonban online is állunk rendelkezésedre! Ha még nem találtad meg a megfelelő ékszert vagy segítségre van szükséged az online vásárlással kapcsolatban, fordulj hozzánk

 

vagy telefonon

+36303885800

VÁSÁRLÓINK ÍGY LÁTJÁK AZ ÉKBOLTOT

„A nálatok vásárolt darabokat mindig megdicsérik barátaim, ismerőseim amikor valamilyen eseményen viselem. Várom a személyes találkozást, addig is néhány különleges darabbal online vásárlással bővítem a gyűjteményem.”

Beatrix, Pécs

„Az ékszerekről, melyek néha igazi műalkotások, csak jót írhatok! Ízlésesen megtervezett, természetes anyagokat használnak az alkotók. Szeretem az extra modern kollekciókat, de a hagyományosakat is! Sokféle dolgot vásároltam már - a lányaimnak, a barátnőimnek, a legtöbbet magamnak.”

Marika, Tata

„Kedvenc ékszereimet az ÉKboltból vásároltam. Külön öröm számomra, hogy nem csak nekem tetszenek ezek a különleges és egyedi ékszerek, hanem az ismerőseim is megdicsérik. Sajnálom, hogy a világjárvány megakadályozza a személyes vásárlást, de szerencsénkre online ez is megoldhatóvá vált.”

Mária, Veszprém

„Először a borostyánok ragadtak magukkal sokszínűségükkel ...aztán minden találkozás terelt tovább az ezüst ékszerek, a kristályok és féldrágakövek világába...... mindig megszólít valami ha az oldalra tévedek, ami igen gyakran megtörténik! Ha döntést kell hozni, Méri és Tamás diszkrét visszafogottsággal igyekeznek megkönnyíteni a dolgom! Még soha nem csalódtam!”

Rita, Szeged

MIÉRT AZ ÉKBOLT?

Egyedi ékszerek

Minőség garancia

Segítünk a vásárlásban!

Kedvező árak

TERMÉKEINK