Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

STÍLUSOSAN MINDEN KORBAN

Az ÉKbolt Ékszeráruháznál hiszünk abban, hogy a stílus kortalan. Kínálatunk összeállításánál is ezt tartottuk szem előtt. Olyan ékszereket válogattunk össze, melyek kortól függetlenül mosolyt csalnak viselőjük arcára és kiemelik egyéniségét.

KIS CSALÁDI MŰHELYEK – NAGY TRADÍCIÓ

Ékszereink zöme kiváló ötvösök kis tradicionális családi műhelyeiben készül Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. Kínálatunk minden darabját személyesen választjuk ki, a több generációs, nagy hagyományú vállalkozások döntően kézi készítésű, magas minőségű ékszerei közül.

EGYEDI ÉKSZER – EGYEDI ÉLMÉNY

Kiemelten fontos számunkra, hogy aki ékszereinket viseli valóban egy egyedi alkotással és egy életre szóló élménnyel gazdagodjon. Kollekciónk bővelkedik azokban az egyedi darabokban – legyen szó egy selymesen aranyló borostyán fülbevalóról, egy harsány vörös korall köves gyűrűről, vagy egy vizesen csillogó zafír medálról – melyekkel egy hétköznapból is ünnepet varázsolhatunk.

KEDVEZŐ ÁRAK

Büszkék vagyunk arra, hogy a kézzel készített, egyedi ékszerek piacán kedvező árakat tudunk biztosítani. Köszönhető ez a műalkotás értékű ékszereket készítő kézműves manufaktúrákkal évtizedekre visszanyúló partnerségünknek, hisz így mindig a legjobb ár – érték arányú ékszereket sorakoztatjuk fel online ékszeráruházunkban.

ONLINE IS SEGÍTÜNK!

A kialakult járvány helyzet miatt személyesen ugyan nem tudunk találkozni, azonban online is állunk rendelkezésedre! Ha még nem találtad meg a megfelelő ékszert vagy segítségre van szükséged az online vásárlással kapcsolatban, fordulj hozzánk

 

vagy telefonon

+36303885800

VÁSÁRLÓINK ÍGY LÁTJÁK AZ ÉKBOLTOT

„A nálatok vásárolt darabokat mindig megdicsérik barátaim, ismerőseim amikor valamilyen eseményen viselem. Várom a személyes találkozást, addig is néhány különleges darabbal online vásárlással bővítem a gyűjteményem.”

Beatrix, Pécs

„Az ékszerekről, melyek néha igazi műalkotások, csak jót írhatok! Ízlésesen megtervezett, természetes anyagokat használnak az alkotók. Szeretem az extra modern kollekciókat, de a hagyományosakat is! Sokféle dolgot vásároltam már - a lányaimnak, a barátnőimnek, a legtöbbet magamnak.”

Marika, Tata

„Kedvenc ékszereimet az ÉKboltból vásároltam. Külön öröm számomra, hogy nem csak nekem tetszenek ezek a különleges és egyedi ékszerek, hanem az ismerőseim is megdicsérik. Sajnálom, hogy a világjárvány megakadályozza a személyes vásárlást, de szerencsénkre online ez is megoldhatóvá vált.”

Mária, Veszprém

„Először a borostyánok ragadtak magukkal sokszínűségükkel ...aztán minden találkozás terelt tovább az ezüst ékszerek, a kristályok és féldrágakövek világába...... mindig megszólít valami ha az oldalra tévedek, ami igen gyakran megtörténik! Ha döntést kell hozni, Méri és Tamás diszkrét visszafogottsággal igyekeznek megkönnyíteni a dolgom! Még soha nem csalódtam!”

Rita, Szeged

MIÉRT AZ ÉKBOLT?

Egyedi ékszerek

Minőség garancia

Segítünk a vásárlásban!

Kedvező árak

TERMÉKEINK