Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Ezüst fülbevaló féldrágakővel

Mi minden vár Rád nálunk?

Gondosan válogatott, igényes, egyedülálló ezüst ékszer válogatás, zömében lengyel, litván, cseh, szlovák és magyar ötvösök munkáiból: borostyánkővel, különböző féldrágakövekkel, gyönggyel, különleges bevonatokkal.

Amit érdemes tudni rólunk:
Sokéves ékszeres múlttal rendelkező családi vállalkozás vagyunk. Nézz körül, gyönyörködj, inspirálódj kínálatunkból. Amennyiben segítségre lenne szükséged a választásban, ne habozz és keress minket bizalommal a weboldalon megadott telefonszámon Méri utat mutat Neked.

Akár hétköznapi viseletről legyen szó vagy egy kivételes alkalomról biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a megfelelő kiegészítőt nálunk. Igaz, a mondás úgy tartja, hogy a mosoly a legszebb ékszer, amit egy nő viselhet viszont az Ékbolt ékszereivel mindez tovább fokozható.
Találd meg webáruházunkban a hozzád illő kiegészítőket és viseld magabiztosan, hiszen megérdemled! A teljes napodhoz hozzájárul viseleted és kiegészítőid, így nem érdemes a véletlenre bízni.

Egyedi fülbevalókat, karkötőket, gyűrűket és szetteket találsz az Ékboltnál. Sőt, különleges medáljainkhoz a tökéletesen illő ezüstláncokat, bőrszíjakat és textileket is fellelheted.

A tacskós, lovas és még sok más állat motívumú medáltól kezdve a kagyló formájú ékszeren át széles skálán mozognak kincseink. Ha egyedi női ékszerek, akkor az Ékbolt választéka! Ne az aktuális trendeket kövesd, hanem fejezd ki önmagad és dönts a szíved szerint.

A hozzád illő, egyedi és időtálló ékszer megtalálása és kiválasztása fontos feladat, meghatározhatja és befolyásolja megjelenésed, kisugárzásod. A legjobb helyen jársz, hiszen a termékek már adottak, minőségi, odafigyeléssel válogatott kiegészítőket találsz webshopunkban. Ezüst ékszereink visszafogottak és a harmonikus megjelenés alap kövei. Az elegancia kifejezése nálunk alapelv, így biztosan megtalálod az ehhez illő ékszert.